Καταστήματα
5a47dc4f9e Λ. Ποσειδώνος 16, Φάληρο
211 0127 931
5a47dc4f9e Λ. Φυλής 18, Καματερό
210 2323276, 210 2314813

summer2020

Μπανιέρες Acrilan

Η ελληνική εταιρεία Acrilan, κατασκευάζει ακρυλικές μπανιέρες, υδρομασάζ και ντουζιέρες χρησιμοποιώντας ακρυλικό φύλλο το όποιο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και τις απατήσεις που προσδιορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος της εταιρείας Acrilan είναι η κάλυψη των συγχρόνων αναγκών ακόμα και τον πλέον απαιτητικών πελατών παρέχοντας τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στην ACRILAN έχουν αφιερώσει όλη την εμπειρία και την έμπνευσή στη μεταμόρφωση του νερού σε μέσο χαλάρωσης κι ευζωίας. Τα προϊόντα αποτελούν μία προσιτή πρόταση απόλαυσης στην οποία η μορφή και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν αρμονικά. Κάθε κατηγορία προϊόντων διακρίνεται για το μοντέρνο design, τον εργονομικό σχεδιασμό, την ποικιλία σε διαστάσεις και χρώματα, το άψογο φινίρισμα, τη λεία επιφάνεια και την ανθεκτικότητα των υλικών.

Υποκατηγορίες

Μπανιέρες Spa - Acrilan

Μπανιέρες Spa - Acrilan (8)

Η ελληνική εταιρεία Acrilan, Σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη γκάμα Spa εξωτερικού & εσωτερικού χώρου, που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία κατά ISO9001 και με σεβασμό στις ευρωπαϊκές νόρμες ΕΝ14516 & ΕΝ12764.
Τα spa μας αποτελούν την ιδανικότερη λύση για αυτούς που αναζητούν υψηλή αισθητική, καινοτόμα τεχνολογία και προσιτή τιμή.
Σας προσκαλούμε να τα απολαύσετε!

Προβολή άρθρων...
μπανιέρες 2 Ατόμων - Acrilan

μπανιέρες 2 Ατόμων - Acrilan (6)

Ένας παράδεισος χαλάρωσης και αρμονίας. Λουτήρες σύγχρονου design που κυριαρχούν στον χώρο.

Προβολή άρθρων...
Ελεύθερης τοποθέτησης - Acrilan

Ελεύθερης τοποθέτησης - Acrilan (7)

Οι λουτήρες  ελεύθερης τοποθέτησης προσθέτουν στο χώρο εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και χαρίζουν ευχαρίστηση στην καθημερινή μας ζωή

Προβολή άρθρων...
Ευθύγραμμοι - Acrilan

Ευθύγραμμοι - Acrilan (13)

Η κλασσική αισθητική σμίγει με το μοντέρνο design. Οι λιτές γραμμές και οι αδιαπραγμάτευτη κομψότητα σε απόλυτη αρμονία.

Προβολή άρθρων...

Ζητείτε πωλητής

Η εταιρεία Κοτρωνάκης ζητεί για άμεση πρόσληψη εσωτερικό πωλητή για το κατάστημα στο Καματερό. Βιογραφικά στο email: info@e-management.gr, τηλ.: 6945718888 κύριος Χρήστος Λάζαρης

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ
36 DOSEIS