Τηλεφωνικές παραγγελίες
5a47dc4f9e Λ.Ποσειδώνος Φάληρο 211 0127 931
5a47dc4f9e Λ.Φυλής Καματερό
210 2323276, 210 2314813

  • 123

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ KOTRONAKIS GROUPΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ:  ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ


Ο Γιώργος Κοτρωνάκης είναι επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο διάθεσης  πρωτοποριακών επιφανειών επένδυσης τοίχου και δαπέδου καθώς και ειδών εξοπλισμού μπάνιου από το 1971. Είναι ο επιχειρηματίας που εν καιρώ κρίσης η επιχείρηση του ακολουθεί συνεχώς ανοδική πορεία. Είναι ο άνθρωπος που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και προσφέρει στους πελάτες του την ποιότητα που αναζητούν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ο ειδικός στον χώρο των πλακιδίων που κάνει την πολυτέλεια προσιτή για όλους. Δε φοβάται τον ανταγωνισμό και οραματίζεται την επέκταση της εταιρείας του με μοναδικό μέλημα του την ικανοποίηση του πελάτη στο μικρότερο δυνατό κόστος! Μέσα από την συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο  Σιούμπουρα είναι εμφανής ο λόγος της επιτυχημένης πορείας του καθώς είναι μία μοναδική προσωπικότητα, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προσιτός, ανθρώπινος και επικοινωνιακός που δεν ξεχνά να σκέφτεται πρώτα σαν «πελάτης» και μετά σαν επιχειρηματίας.

ΚΣ: Ποια είναι η  εταιρεία kotronakis Group;
ΓΚ: Η εταιρεία Kotronakis Group δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1971. Έκτοτε, η εταιρεία  αναπτύχθηκε δυναμικά και τώρα κατέχει την πρώτη θέση στην λιανική πώληση. Η εταιρεία Κατέχει δύο καταστήματα. Το κεντρικό και ιδιόκτητο κατάστημα της  βρίσκεται στην περιοχή του Καματερού καθώς επίσης και οι αποθήκες της.  Το 2015 η εταιρεία άνοιξε και δεύτερο σημείο πώλησης με την επωνυμία: Facade, στο Παλαιό Φάληρο,  ένα εγχείρημα που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των  σύγχρονων project, μέσα από την διαρκή επαφή με τον πελάτη, κατανοώντας την κουλτούρα του και τις συνήθειές του. Το façade  αποτελεί το premium  κατάστημα του ομίλου το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του και τον μοντέρνο σχεδιασμό του.

ΚΣ: Ποιοι είναι η Φιλοσοφία της εταιρείας Kotronakis Group;
ΓΚ: H Φιλοσοφία της εταιρείας Kotronakis Group  είναι να εξασφαλίζει και να  προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία προϊόντων  στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Αντιπροσωπεύει την Κορυφαία ποιότητα και αισθητική στον χώρο των πλακιδίων με εγγύηση  και τεχνική υποστήριξη  ακόμη και μετά την πώληση των προϊόντων. Σέβεται  πάντα στις ανάγκες και  τις επιθυμίες  των πελατών της. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μοναδική της επιδίωξη και αποτελεί αυτοσκοπό για αυτήν .

ΚΣ: Πιστεύετε ότι στην  Ελλάδα της κρίσης μπορούν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και να αναπτυχθούν?
ΓΚ: Η εταιρεία μας λαμβάνει υπόψη της τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία και την αγορά και προσαρμόζεται στις ανάγκες της καθώς αφουγκράζεται πάντα τον παλμό της κοινωνίας. Αναμφισβήτητα οι παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες αποτελούν μία συνεχή πρόκληση για όλους τους επιχειρηματίες. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Με πολύ δουλειά, σύνεση , μέθοδο και πρόγραμμα αγωνιζόμαστε καθημερινά για να παραμένουμε πάντα στην πρώτη γραμμή. Είναι λάθος να απογοητευόμαστε. Η σημερινή εποχή επιβάλει να είμαστε αισιόδοξοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ - Kotronakis GeorgeΚΣ: Ποιο είναι το όραμα σας για την επιχείρηση σας;
ΓΚ: Όραμά μας είναι να ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου, καθώς πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος προς της επιτυχία.

ΚΣ:  Πως καταφέρνετε και διατηρείτε τις τιμές σας τόσο ανταγωνιστικές;
ΓΚ: Η εταιρεία Kotronakis Group  έχοντας χαράξει μία επιτυχημένη πορεία κατά τη διάρκεια των ετών ,έχει καταφέρει χάρη στην αξιοπιστία του ονόματος της στο εξωτερικό, να επιτύχει ιδιαίτερα συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου των ειδών υγιεινής. Κατά αυτό τον τρόπο  επιτυγχάνει τις καλύτερες  και πιο ανταγωνιστικές τιμές  της αγοράς για τους πελάτες της.

ΚΣ:   Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;
ΓΚ: Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στο γεγονός ότι όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες, ότι οι  αποθήκες μας είναι πολύ κοντά οπότε μειώνουμε το κόστος μεταφοράς, ότι αγοράζουμε πάντα μεγάλες ποσότητες έτσι ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για σας. Τέλος  πληρώνουμε τους προμηθευτές μας  πάντα τοις μετρητοίς.

ΚΣ: Ποιο είναι το αγαπημένο σας ρητό/απόφθεγμα που σε έχει επηρεάσει/εμπνεύσει;
ΓΚ:« Πάμε Δυνατά. Πάμε να γίνουμε οι καλύτεροι »

ΚΣ: Τι συμβουλές θα δίνατε  αν είχατε απέναντί σας έναν νέο επιχειρηματία;
ΓΚ: Πρώτα απ’ όλα να αγαπήσει τη δουλειά του και επιπλέον να βρει μηχανισμούς ελέγχου όλων των επιμέρους τμημάτων της επιχείρησής του. Να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και να έχει ηθικούς φραγμούς. Να αγωνίζεται καθημερινά και να είναι αισιόδοξος. Να μην ξεχνά να σκέφτεται  πρώτα σαν πελάτης και  μετά σαν επιχειρηματίας.

Οι τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ
36 DOSEIS2