Τηλεφωνικές παραγγελίες
5a47dc4f9e Φάληρο 211 0127 931
5a47dc4f9e Καματερό
210 2323276, 210 2314813

  • 465

H εταιρεία Κοτρωνάκης εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έρχεται να απεικονίσει τον δικό σας προσωπικό χώρο σε 3D φωτορεαλιστική πιστή απεικόνιση αυτό που έχετε ονειρευτεί.
Ο σχεδιασμός του μπάνιου σας είναι το βήμα όπου τα όνειρα και οι ιδέες σας παίρνουν μορφή.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε, όπως που θα τοποθετηθεί η λεκάνη, η μπανιέρα ακόμη και το πλυντήριο του μπάνιου σας.

Συναντήστε τους έμπειρους σχεδιαστές μας στα δύο καταστήματα που διαθέτουμε για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το μπάνιο των ονείρων σας ανάλογα με τις ανάγκες σας, το προσωπικό σας γούστο αλλά πάνω απ όλα τον προυπολογισμό σας.
Θα σας δώσουν μία προσφορά με τις λεπτομέρειες που  αφορούν το μπάνιο σας και πληροφορίες για τις υπηρεσίες μεταφοράς και εγκατάστασης αν χρειαστείτε.

Η διαδικασία είναι απλή.
Με μία επίσκεψη στο χώρο μας θα δημιουργήσουμε και θα στήσουμε το μπάνιο σας.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η προσκόμιση των διαστάσεων του μπάνιου σας, των παραθύρων και των πορτών. Σε περίπτωση που η επίσκεψη στο χώρο μας είναι αδύνατη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να μας αποστείλετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το μπάνιο των ονείρων σας.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ
36 DOSEIS
Αυθημερόν παράδοση σε 1 ώρα στο σπίτι σας (νέα υπηρεσία)